Bästa hunden!

Fick veta härom dagen att det skulle komma några killar och borra hemma hos oss. Dom håller på att lägga fiber här i området. Jätte bra. Bara det att tiden var någon gång mellan 7-16. Och ingen av oss kunde vara hemma och jag tyckte synd om Tyson som skulle behöva vara hemma. Dels kommer det okända in i lägenheten och jag vet inte hur han reagerar på detta. Sen tycker jag inte att han ska behöva lyssna på när främmande människor borrar i lägenheten i 3 timmar... Så han fick vara med mig på jobbet. Och det skötte han såklart toppen :) min bästa terapi/vårdhund :) nu var han inte ute och sprang på avdelningen men han fick komma med och hälsa på ett par pensionärer. Annars har han legat knäpptyst inne i ett rum. Han är så fin min vovve.

Barnen har hängt med sin mormor idag. Och det har gått superbra. Nu är jag ledig ett par dagar och barnen får vara hemma från dagis. Lite höstlov kan man säga. Myyyyys!


Helgen!

I fredags efter jobbet åkte jag hem till mamma. Skaldjurskväll och champagne stod på schemat. Kvällen var suuupermysig och vi satt och åt i flera timmar. Och barnfritt var det. Bara Tyson som fick följa med. Sen sov jag där för kommunikationerna är kassa på natten.
Vi åt gott, drack gott, pratade massor om allt möjligt, sen gjorde jag en ansiktsbehandling på henne och avslutade med att lägga på ansiktsmasken Acne killer. Sjukt bra men gör svinont att dra bort..
Kom väl i säng runt 01.30 och vaknade vid 8.30. Då hade mamma bakat bröd så värsta lyxfrukosten fick man :)
Snacka om att man uppskattar sånt nu när man inte får det varje dag. När jag bodde hemma var det vardagsmat så då uppskattades det inte alls.
 
I lördags hade vi en myskväll hemma. Jag, Jimmy och barnen. Skulle fira lite att älsklingen är klar i skolan nu. Praktik kvar sen ut i arbetslivet igen :) Är så stolt över honom. Han är så himla duktig!
 
Idag har jag varit spårläggare. Så jag knatade ut ett 1000 meters spår som en tjej med sin hund skulle gå. Dom kom runt på 24,45 minuter och man har 25 minuter på sig. Snacka om att jag var nervös att dom skulle missa tiden. Men runt kom dom och hade alla utom 1 pinne med sig. Så kul :)
 
Efter det hämtade jag upp Jimmy och Vincent och så åkte vi till Jimmys gamla jobb. Vincent fick åka traktor och det tyckte han var superkul. Tindra har hängt med mormor några timmar idag. Bioprämiär för Tindras del. Hon och mormor var i stan och såg Tingeling :) Det hade gått super. Sen käkade dom lunch vid Kungshallarna. Stora tjejen!
 
Finaste Tindra med sin finaste pappa <3

Snö!

Jobbat till 15 idag sen brum till dagis och hämta barnen. Tindra tog med sig sin kompis Ellen oxå. Så mysigt! Kul när man märker att dom verkligen har kompisar. Som dom leker med efter dagis, på helger... Stora barnen blir känns det som.

När Ellens mamma kom och hämtade henne vid 18 tiden hoppade tindra och Vincent ner i badet. Skumbad blev det idag. Behövdes kan jag säga.
Dom har haft mulleavslutning idag på dagis och varit ute heeeela dagen. Grillat korv och ätit choklad och russin :) och härligt rosiga om kinderna.
Nu är barnen nattade och jag sitter i soffan med en kopp te. Läggdags snart, imorgon blir en tidig morgon för barnen. Måste lämna kl 7.30... Bläää va tidigt. Iaf för oss. Sen kommer jag inte träffa barnen förrän på lördag. Jag och mamma ska ha skaldjurskväll och dricka bubbel :) så då sover jag där. Blir enklast.



Finaste i badet idag :)


Spårhunden

På söndag ska jag vara spårläggare när det är tävling här på klubben. Så den här veckan övar jag lite och idag passade vi på att lägga spår åt Tyson. Spåret är 1000 meter och i det läggs det 8 olika föremål. Spårpinnar, plaströr, läderbitar... Spåret innehåller oxå 5 vinklar. Sen ska spåret ligga nån timme och dra till sig. Idag var det älskling som knatade ut spåret. Så himla skönt att slippa ibland. Och jag är så himla enormt glad för min hund är underbar att spåra med. Han är snabb, fokuserad och härlig att hänga bakom. Drag i linan och plockade föremål efter föremål. Han spårade hur bra som helst. Undra varför jag inte anmält oss till tävling????
Och om en månad drygt så fyller han 9 år så han är ju gubbe:) men det märks inte nån stans faktiskt.
Han fick massa köttbullar och lek. Han var själv så nöjd. Det såg man.

Själv har man nu på kvällskvisten tränat sig själv oxå. Step pass :) så himla kul och bränner fett med fett. Bra skit!

En kopp te och en dusch och sen soooova! Börjar 8 imorgon så måste upp tidigt.


Dramatik på jobbet

Har jobbat klart nu denna helg. Och igår blev det dramatik. En anställd högg en annan anställd med sax och tog strypgrepp på en patient. Detta hände inte på min arbetsplats men på samma område. Hemskt!
Man vet inget om vad som låg bakom eller så. Men obehagligt är det ändå. Poliser spärrade av sjukhuset. Och när jag kom och skulle jobba fick polisen leda mig in. Hmm...
Sen uppe på mitt jobb var det som vanligt. Där märkte man inget mer än att personalen pratade om det som hänt.

Idag ska jag till öron näsa och hals och kolla upp mitt öra. Har yrsel till och från. Inge kul!


Fixat i barnens rum

Måste säga att jag har en effektiv kille. Medan jag, tindra och Tyson drog iväg en sväng på förmiddagen så fixade Jimmy i barnens rum. Sänkte tindras säng en bit. Hon har ju haft lite halvloft men nu är det en säng i vanlig höjd. Mycket enklare.. Svisch svosch så hade han skruvat och hållt på. Så när vi kom hem 1 timme senare var han typ klar. Bästa bästa! Ingen kille som bara snackar. Verkar vara vanligt att det snackas men blir ingen verkstad :) inte hos oss iaf. Good!

Jag har ju jobbat nu ikväll oxå. Så nu njuter jag av lite lugn i soffan. Snart sängen :)

Jag älskar min lilla familj så mycket och är enormt tacksam för att jag har dom. Love, love, love!


Svampplock och restaurang

På dagen åkte jag, Jimmy och Tyson till skogen. Tänkte att Tyson skulle få röra på sig ordentligt. Och medan han sprang och letade efter sin leksak så plockade vi svamp. Plockade i en bajspåse och den blev full. Gott!

På kvällen mötte mamma och jag upp Gunilla och Li. Gunilla och mamma har känt varandra i typ 30 år och Li är Gunillas dotter. Vi har växt upp tillsammans och gjort mycket skoj ihop. Li förlorade sin pappa i augusti -11 och sen sin syster i januari -12. Sen förlorade vi Jimmy (bror) i mars -12. Så det blev en hel del prat om sorg och hur vi ska leva vidare. För det är inte lätt. Jimmy och Ida var barndomskompisar och det känns så konstigt att båda dog med 2 månaders mellanrum. Och 30 år gamla. Li är iaf en fantastisk människa och Ida är nog stolt över henne.
Vi åt middag på en kinesrestaurang och det var väldigt gott. Länge sen jag åt kinamat.
Nu ska vi skruva lite säng sen ska jag jobba kväll i 3 dagar. Skönt med sovmorgon men trist att inte kunna vara med min fina familj...


Blev en jogg idag

Precis innan jag ska dra iväg till mitt step-pass så går jag in på bokningsappen på telefonen. Där av en slump ser jag att passet är inställt! Wtf??
Så det fick bli en tur i spåret ist. Då blev Tyson glad eftersom han får haka på då.
Mamsen min hade inte kollat så hon åkte till gymmet och fick beskedet där. Oops....
Idag blev det spagetti och köttfärssås till middag. Uppskattat av alla i familjen :) klockan är nu 21.00 och jag funderar på att lägga mig i sängen med min bok. Krypa ner under täcket! Längt!
Imorgon jobbar jag kväll vilket innebär att barnen får sova tills dom vaknar. Eller iaf tindra, för Vincent får man väcka nästan jämt den sömntutan.. Rena rama tonåringen på 2 bast! Haha!


Slingor, och ansiktsmask

Mitt hår är nu ljusare. Ganska mycket faktiskt. Känns bra. Var hos frissan imorse vid 9.30 och det tar ett par timmar. Efter det åkte jag med Tyson till en skog så han fick springa av sig. Träffade en kastrerad hane oxå och det gick hur bra som helst. Tyson tyckte han var en rolig prick. Efter nån timme i skogen åkte vi hemåt. Hade en tid hos tandläkaren 14.30 och där gick det bra. Inga hål och god munhygien. Det tackar vi för.
Hämtade barnen på dagis efter det och vincent hade blivit firad av dagiset idag. Och så fick han såpbubblor. Mycket uppskattat. Dom lekte vi med på vägen hem.
Till middag blev det torskrygg med potatismos och parmesan. Gott!
Nu sitter jag här med min acne killer och har ångest. För den gör sjukt ont att dra bort!


Kalas igår, sturebadet idag!

Gårdagens kalas för Vincent blev lyckat. Trots att jag är en tidsoptimist. Men maten blev väldigt uppskattad och vinet räckte :) Vincent fick massa fina saker. Kläder, bilbana, traktor, böcker, ryggsäck m.m. En hel del.
Imorse sov barnen till 8.30 så det kändes helt ok. Fast jag vaknade typ 05.00.. Kändes sådär med tanke på att jag la mig 01.00.

Idag har dagen spenderats på sturebadet. Mina fina kusiner Maria och Jenny gav mig det som födelsedagspresent. Så himla uppskattat! Vi hade det så mysigt och som avslutning blev jag bjuden på middag oxå och gott vin. Underbar dag har jag haft.
Imorgon ska jag till frissan och sen tandläkaren. Full fart :)


Vincent 2 år

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Vincents födelsedag hurra, hurra, hurra!
Åååh va tiden går fort. Minns så väl när han kom till världen. Lilla buddha.
Jag vaknade kl 23.40 av att vattnet går så jag går upp på toaletten. Väcker Jimmy eftersom jag visste att när tindra kom så gick det ganska fort.. Sen ringde jag mamma, för hon skulle komma hit och passa Tindra. Hon kom på 10 minuter. Då hade mina värkar precis börjat lite smått och 30 minuter senare hade jag kraftiga värkar varannan minut.
Vi åkte in till Danderyd vid 01- tiden. Kom in 01.30 kanske.. Sen kl 03.10 är han ute. Förlossningen gick så himla bra. Ont som fan men what to Do? Det gör ont att föda barn. Det kommer man inte ifrån, men man kan ha olika förlossningar och minnen. Båda mina förlossningar har varit positiva. Men med Tindra visste jag inte alls hur det skulle vara. Hur ont det skulle göra och när det skulle vara över. Med Vincent kände jag ju igen allt.
Vi fick direkt efter komma till bb-hotellet och pusta ut.

Idag blir alltså Vincent 2 år, och det ska firas med lite skön morgonsång snart. (Han sover fortfarande, vi ska väcka honom snart) presentöppning, och frukost på sängen.
Sen kommer dagen spenderas med att fixa i ordning massa inför ikväll när det kommer massa människor. Heeeela släkten typ. 25 pers och 5 barn typ!

Grattis väldens bästa Vincent på din egna födelsedag! Vi älskar dig nåt enormt ❤


Lugnt lugnt

Just nu har vi det så lugnt på jobbet. Rätt skönt eftersom det oftast är raka motsatsen.
Jobbar till 15 idag sen hämta barnen på förskolan och rulla bilen mot Nacka. Ska hem till min pappa idag på middag och hämta kött. Ska laga en god höstgryta på lördag när det är Vincents kalas. Mycket att förbereda..


Nä om man ska packa upp lite handskar, och fylla på i skåpen medan man har tid!


Tvätta, städa och jobba

Idag har jag hunnit med att tvätta 2 maskiner, fixat med disken, dammat hyllor, promenad med hunden och sen till jobbet. Nu jobbar jag till 21.15 :)
Ha en skön kväll


Skogspromenad

Ska strax iväg till skogen och plocka svamp med en arbetskompis. Hoppas vi hittar massor igen. Själv har jag massor men man kan ju ge bort :)
Men först lite kaffe


Het!

Testar nu acne killer och det stramar ordentligt :)


Härlig dag!

Helgen har gått i jobbets tecken så idag var det skönt med en ledig dag. Mötte upp en kompis och gick runt i centrum här på ön. Hittade lite presenter till Vincent som fyller år på söndag. Efter det åt vi lunch på ett jättebra ställe.
När jag kom hem sen så väntade min kusin utanför mig. Hon kom upp och vi tog en kaffe och snackade skit ett tag. Så trevligt! Hämtade barnen och lagade mat. Snart dags att natta barn och sen ska jag iväg på massage. Lyx lyx :) och när jag kommer hem ska jag prova ansiktsmasken Acne killer. Spännande!!


Bästa hunden

Idag var vi tillbaka hos veterinären, ultraljudet såg bra ut. Knölarna i mjälten var oförändrade vilket är bra! Så med största sannolikhet är det godartade saker! Är så enormt lättad. Det har tyngt mig. Vill ha kvar min underbara hund lääänge!
Så ikväll har vi firat med massor av god plockmat. Sååå mysigt! Och bubbel till :)

Tyson har oxå fått smaka och nu ligger han och tuggar på sitt tuggben.
Imorgon är det jobb igen så jag njuter av att ha en mysig kväll. Min älskling håller på att mysa till det här hemma med tända ljus. Like it à lot!

Tjing!


Mycket motion idag!

Började dagen med att möta upp min arbetskollega och hennes hund. Vi hade bokat en dejt. 10 km powerwalk stod på schemat. En härlig promenad och efteråt hade vi nöjda, trötta hundar..
Sen åkte jag hem till en kompis och levererade en overall som hennes dotter ska ha. En god latte blev det där och det passade bra för jag frös lite faktiskt.
Sen mötte jag upp mamma för vi skulle plantera om på brorsans grav. Fy vad jobbigt det är att vara där. Känns så fel.. Men fint blev det iaf. Saknar honom så himla mycket. Så mycket jag vill berätta för honom. Hoppas han ser lite vad som händer iaf. Hur fint hans son utvecklas...

Nu på kvällen har jag testat ett nytt pass på gymet. Sh'bam heter det. Så himla roligt. Svettades som tusan. Bra med andra ord!
Barnen är nu nattade och jag tänker krypa upp i soffan med en kopp te. Gott!


Vad har jag gjort idag?

Idag har dagen gått fort. Efter att jag lämnat mina skatter på dagis så åkte jag till skogen med Tyson. Vi lekte, tränade och hade skoj i skogen. Han fick leta efter sin leksak som jag gömde i skogen. Han är så duktig. Blir impad varje gång, för hans näsa är grym. Och koncentrationen är på topp.

Efter det åkte jag hem till min vän och hälsade på. Hennes son har fått leukemi och allt är så sorgligt... Han är endast 3 år. Jag beundrar henne för sin styrka. Underbar är hon. Man måste ju vara stark för sitt barns skull men det är nog ingen lätt match. Men dom kommer fixa detta. Fina fina Victor....
Vi åt iaf en smarrig lunch och fikade. En mycket trevlig dag.

Sen har jag varit hos läkaren och tagit prover och fått remiss till öron, näsa, hals. Känner att nått inte stämmer i min kropp. Får svar imorgon på blodproverna iaf.

Har hunnit med att träna step oxå. Bästa passet :) love it a lot!

Nu ska jag sooooova. Imorgon väntar 10km powerwalk :)

Tjing


Massage är sååå skönt!

Efter jobbet idag så träffade jag mamsen, och vi åkte till ett fik här på ön och drack en latte med supergod kardemummakringla. Galet gott. Sen hämtade jag min brorson på dagis och så åkte vi hem till oss. Diana skulle på föräldramöte och då passade det ju super att han var hos oss. Han är så fin lilla neyo. Och brorsan min skulle vara så stolt över honom. Så himla ledsen jag blir när jag tänker på att han inte får vara med och se hur neyo växer och utvecklas.. Neyo var hans ögonsten, hans allt! Men jag är så glad att han fick ett barn iaf innan han lämnade denna värld. Även om alla barn förtjänar att växa upp med både en mamma och en pappa.

Nu ikväll har jag varit på helkroppsmassage och det är underbart! Älskar det. Jag unnar mig massage 1 gång i veckan just nu. Känner att jag behöver det. Min hjärna grubblar så mycket om allt vad gäller min bror men även annat. Kroppen blir stel och massage är ända som hjälper. Så Sussi är guuuuld värd som hjälper mig med knåderi.


RSS 2.0