Turkiet!!

Today we are leaving... Vi åker till Marmaris och ska lyxa.. Bada, sola, äta gott och bara myyyysa. Första gången vi reser med barn och dessutom 2 :) Annorlunda  kommer det bli men kul. Jag har längtat så länge efter denna resa och nu är det alltså dax.

Midsommarafton spenderades på älsklings landställe. Vi hade bra väder hela dagen så vi var ute från att vi kom till vi åkte hem. UNDERBART!!

Nä nu måste jag kika igenom väskan en sista gång så man vekligen har allt... Lägger in lite kort från midsommar













Hej då hälsar vi!

Helgutflykt

I helgen gjorde vi en större utflykt till Kramfors. Det var min familj och min bror och hans familj. Min pappa var där och hans tjej bor där. Mycket bilåka men det gick ändå bra. Passade oxå på att träffa Susanne, Ralf och deras vovve Elvis. Fick en supergod tårta och smarrigt kaffe. Timmarna gick fort och vi var tvungna att åka hemåt. Brist på samtalsämnen var det inte!

På kvällen sen så grillade vi och spelade kubb. Drack lite vin och surrade. Trevligt!
Hemfärden mot sthlm gick hyfsat bra. Vincent var lite smågrining första biten... Men det var sköööönt att komma hem :)

Idag har jag varit och fixat mina naglar. Helnöjd blev jag. Blir fint inför våran resa till Turkiet :) Nu ska jag natta lite barn

Tjing!

Helt plötsligt gillar jag att springa

Har till och från verkligen tvingat mig ut i joggingspåret, tyckt att det varit så skönt efteråt... Men nu helt plötsligt gillar jag att springa.. Alltså under själva joggingturer tycker jag det är skönt.. What happend??
Är nu ute 2-3 ggr i veckan och springer och jag gillar det massor. Inte älskar men gillar :)
Och träningsvärken idag är underbart skön. Inte ont men det känns.

Nu ser jag fram emot en långledighet med min finaste och våra barn. Har massa skojsiga saker inplanerat. Känns kul.. Sen att det ska vara sol alla dagar typ känns underbart!!! Me love summer <3

RSS 2.0