Bloggtorka!

Oj oj oj, va tiden går och uppdateringarna blir inte alls så ofta som jag vill. Facebook är man ju mer aktiv på..
Om två veckor börjar man jobba igen efter 1 år och 8 månaders mammaledigt. Vincent ska börja på dagis. Stooora killen nu ju. Kommer bli toppen för honom tror jag. Han älskar barn, att leka och busa. Min lilla terrorist. Nu ska han få utlopp för sin energi :)
Tindra kommer att se honom på dagarna eftersom dom är på samma dagis. Blir kanon.

Själv har man verkligen kommit igång med träning av mig själv. Och det känns suuuuper. 5 kilo har jag gått ner och har väl 5 kvar för att jag ska känna mig helt nöjd. Tyson är nöjd oxå för det powerwalkas många dagar i veckan :) Så snart snön försvinner så ska jag börja spåra igen med honom. Jag läääängtar efter våren nu så den får gärna ta och komma.

En tråkig nyhet är att min barndomsvän har gått bort. Endast 30 år gammal. Droger är skit och det är hemskt vad det förstör för många. Vissa klarar sig ur det och vissa fastnar. Usch.... Blir så ledsen när jag tänker på det. Så mycket minnen man har tillsammans. Så mycket saker vi gjort ihop. Man har verkligen hoppats på att hon skulle ta sig ur den där skiten... Men det var för starkt. Men nu slipper hon jaga och vara med om fler hemskheter....
Vila i frid fina fina Ida <3

Ska försöka vara mer aktiv här. Men lovar inget!

Hej hopp så länge!

Min stora tjej på nyår :)

RSS 2.0