Kräksjuka vs myskväll

Igår fick jag hämta Vincent på dagis. Han hade kräkts 2 ggr. Väl hemma var han pigg och glad. Åt lunch och så la vi oss och vilade. När vi vaknade åt Vincent mellis. Allt verkade ok!
Kl 18 skulle jag iväg och träna och 5 minuter innan la han av en kräk. Och sen ett par till under tiden jag var borta.
När jag kom hem bestämde jag mig för att lägga mig i Vincents rum och sova. För att vara lite med om han skulle kräkas mera. Natten var helt lugn och han sov så gott till kl 08.00. Skönt! Magsjukan verkar vara över och jag håller tummarna att det ska förbli så. Ikväll ska Jimmy och jag ha myskväll. Tindra ska hem till mormor och sova där men Vincent får vara med oss. Eller han går ju och sover vid 20.00 typ :)
Sen vankas det lite bubbel :) och skagenröra


Alla hjärtans dag

Kärlekens dag. En dag som man ska köpa presenter till sin kära eller till nån man tycker om. Helt ärligt tycker jag det är sjukt överdrivet. Köpa bara för att köpa.
Jimmy köpte jättemysiga saker igår, och jag köpte till honom och barnen oxå, men det viktigaste för mig är att vi har det bra alla andra 364 dagarna. Såååå många som inte visar sin kärlek till varandra men på alla hjärtans dag då minsann ska man göra det.
För mig är inte heller alla hjärtansdag så rolig med tanke på min bror. En dag man ska skicka fina hälsningar till nära och kära. För mig blev det att åka till brorsans grav och lämna blomma och kort. Älskar honom och saknar honom. Tack och lov visste han det och det var inte bara på alla hjärtansdag jag visade det. Ta hand om varandra alla andra dagar oxå, för den dag dom inte längre finns så gör det ont. Väldigt ont!


Bästa som finns

Att skämma bort sin flickvän är alltid tummen upp. Jag har tur som verkligen hittat mannen i mitt liv. Bästa pappan, pojkvän, och bästa kompis :) imorgon är det alla hjärtans dag men vi firade lite idag ist. Jimmy kom hem med superfina badprodukter, som doftade ljuvligt! Han tänker på mig minsann.
Jag gjorde två supersmarriga skagenmackor. Gott!
Imorgon ska det inhandlas nåt fint till min bästa älskling. Because he is worth it :)


Möblerat om

I helgen har vi sysselsatt oss med att möblera om i barnens rum. Först åkte vi till Ikea och handlade skrivbord till Tindra, rullgardin till oss, förvaringsboxar. Med mera. Sen har vi röjt en hel del. Så skönt. I lördags hann Tindra med kalas oxå och på kvällen kom ett par kompisar hit på tapas.


Lugn dag

Jobbat nu måndag och tisdag. Men idag är jag ledig. Har lämnat barnen på dagis och så hem och njuta i soffan... Ett tag.... Snart ska jag sätta igång tvättmaskinen och sen blir det att ta en långis med Tyson.
Ikväll kommer papsen hit och passar barnen. Jag och Jimmy ska på föräldramöte :) bra att kunna gå båda två nu när man har 2 barn på olika avdelningar.

Tränar på några gånger i veckan och det börjar ge resultat. Bra skit! Bara att fortsätta. Vill man vara fin får man lida pin. Typ.


Bra fredag!

Dagen började med ett pass på gymmet. Tog en skön dusch där efteråt. Sen åkte jag hem till min kompis och åt lunch, fikade och babblade. Trevligt :)
Efter ett par timmar där åkte jag hem och hämtade Tyson. Idag såg jag att folk åkte skridskor på isen så vi åkte närmare 7 km. Sååå skönt! Tyson blev härligt trött och vi kunde med gott samvete åka till Jimmys kusin med familj och äta en smarrig middag :)
Sitter i soffan nu med ett glas rött och myser. Hoppas barnen sover lääänge imorgon.


RSS 2.0