Mot gymmet

Ledig idag och det blir en sväng till gymmet. Spinning och core. Sjukt jobbigt! Sen blir det hem och hämta Tyson och göra nåt roligt med honom. Barnen är på dagis och är fortfarande friska. Hoppas det håller i sig!

Det närmar sig 1 år nu sen min älskade storebror lämnade denna jord. Det känns jobbigt! Usch va jag saknar honom... Läste igår om en svensk kille i 30 års åldern som dog i Thailand i helgen. Nån moppeolycka.. Fy så jobbigt. Och han hade oxå ett barn på 2 år som nu blir utan pappa.. Och dom ska gå igenom ett helvete! Man blir påmind på nytt.. Älskar dig brorsan och jag är så ledsen att vi inte fick fler år ihop....


Röjar Ralf på bio

Idag får barnen vara hemma från dagis. Det går tydligen fortfarande magsjuka där och eftersom jag är ledig kan jag lika bra ha dom hemma. Vill inte ha det igen hit hem.
Så jag kommer lämna Vincent ett par timmar hos Diana, så tindra och jag kan gå på bio. Vi ska möta upp Jenny och Moa oxå :) trevligt! Röjar Ralf står på schemat. Tindra ser fram emot biogodis och popcorn. Jag med!
Ikväll blir det lugnt. Jimmy har legat sjuk hela veckan typ och är inte helt ok än.


RSS 2.0