Min familj

Morgonen i den här familjen örjar numera runt 05.30. Det är morgonpigga Vincent som tycker det är dax att vakna.. Tindra har alltid gillat att sova lite längre så jag har inte riktigt vant mig att han är så pigg.. Att sova till 07.00 är väl inte för mycket begärt va? Ja, jag hoppas han kommer på bättre tankar snart...
Tiden går så himla fort och i skrivandes stund så är Vincent 10,5 månad och Tindra är 3,5 år. Tyson fyller 8 i december och Lucifer är 8,5 år..
Våra dagar numera ser ut som så att jag kl 9 lämnar Tindra på dagis och hämtar kl 15. Däremellan har Vincent, jag och Tyson vår tid. Ibland får Tyson bli kvar hemma, och ibland får han följa med. Men jag känner att när jag fick barn nr så uppskattar jag mer att ha kvaltitetstid med Tyson. Alltså jag uppskattar mer att sticka iväg med honom själv så jag kan lägga 100% på honom. Inta ha nåt barn att passa oxå :) Då måste man anpassa träningen när Vincent sover och så.. Tyson hänger alltid mmed mig när jag joggar och det älskar han.. Sen spårar vi ju en del och han är så underbar min hund. Duktig duktig! Däremot har lydnadsträningen inte legat på 10 i topp... Har tränat det mycket sparsamt... Men jag saknar det inte heller så mycket. Ibland får jag ett ryck och åker till Brukshundsklubben och kör igenom ett pass..

Känner just nu att jag är enormt trött på hundvärlden och jag känner såååå mycket att det är tur jag har en så underbar familj och även icke-hundmänniskor så jag kan fokusera på annat... Tänk om man inte hade det???

Nu ser jag fram emot en underbar höst med många långpromenader i skogen i jaktenn på svamp :) Det är livet :)








Höst?

Senaste dagarna har jag känt att det blivit annan typ av luft.. Mer sval luft. Höstig luft..... Även nnär det är sol ute så känner man att det blåser lite kyligt.. Det gör inte mig nåt alls. Känner att jag fått helt okej med sol i sommar. Dels Turkiet men sen har jag tagit tillvara på alla soliga dagar oxå. Skönt när man är mammaledig... Då behöver man inte bry sig om när man är ledig och så...

Vincent växer och tiden går så himla fort. Han blir 10 månader imorgon. Och Tindra har precis börjat på den stora avdelningen på dagis nu. Min stora tjej... Hon är 3,5 år nu. Mina bebisar börjar bli barn.. Vad händer med tiden.. Och Tyson den lilla gubben, han blir 8 år nu i december. Valpen liksom??

Och sen har jag fått en student som sambo. Japp! Han började plugga i måndags till Elektiker. Passar honom hur bra som helst. Man ska verkligen slå slag i saken om man vill komma nån vart. Inte gå kvar bara för att det är bekvämt.. Jag börjar ju jobba i mars... Får se hur länge det blir.. Är oxå sugen på att byta jobb. Håller på att luska runt lite. Får se vad som händer.

Nu ska jag iaf njuta av hösten och vara mycket ute i skogen. Andas frisk luft, plocka svamp och bara vara... Äta goda grytor och dricka fina kraftiga röda viner. Nu är rosévinet förbi :)







RSS 2.0