Julen närmar sig

Guuuuud så fort tiden går. Mitten av december redan. Helt sjukt. På Lucia hade vi en urmysig morgon med lussebullar. Vi satt i soffan och bara mös. Sen på eftermiddagen var det dags för Tindra att ha luciatåg på dagis. Dom var så söta och Tindra hade en liten kort vers hon sa. Hur söt?

Jag längtar massor efter julen. Tycker den är sjukt mysig. Vi börjar kl 12 med jullunch hos svärföräldrarna och så lite julklappar sen efter Kalle Anka så går vi hem till oss. Och till oss kommer sen min pappa. Min mamma, bror och brorson åker till Thailand nu den 16:e och tanken är att dom ska komma hem den 24:e så är det inga förseningar så kommer dom oxå :) Hos oss äter vi ingen julmat längre utan vi köper och äter det som vi är sugna på. Mycket bra tycker jag. Julmaten är ju typ inte ens god. Jo skinkan men det ska vi göra :)

Tyson min finaste har fyllt 8 år! My god!! Han är numera veteran. Kan man inte tro. Piggelin är han iaf och jag hoppas han hänger med i många år till. Bästa hunden som finns!

I julbak har vi hunnit med att baka lussebullar, pepparkakshus, knäck. Och ska försöka hinna med att göra bountybollar snart oxå. Sjuuukt goda :)

Börjar oxå känna att det drar ihop sig med jobbet. Än är det 3 månader kvar men vad är det liksom? Varit hemma i 1,5 år. Men ändå skönt att komma tillbaka.

Min sambo pluggar till elektriker och det går asbra. Hans betyg är typ bara MVG så det bådar gott. Kommer bli så himla bra när han är klar. Han är klar med 1 termin nu och har lite jullov.

Bara snön som fattas. Det vill jag ha så allt slipper bli så förbaskat skitit och barnen måste ju få åka pulka. Komsi komsi snön

Själv har man kommit igång ordentligt med träning och det ger ju resultat oxå. 3kg ner och 5kg kvar :) Promenader varje dag gör susen. Och Tyson är jätteglad. Bästa promenadsällskapet ju. haha :)






RSS 2.0