Slappar...

Efter en tur på isen med mina långfärdsskridskor och Tyson så sitter jag nu i soffan och njuter. Njuter av lugnet. Bara få vara heeeelt själv. Inte ofta man är det.
Tyson och jag tog en liten tur på isen tidigare, men isen kändes inte helt säker. Började bli lite blött och den smälter fort. Efter 20 minuter så gav vi upp och tog oss en promenad i skogen ist. Kändes mer tryggt :)
Fått i mig lite lunch nu oxå. Snart ska jag hänga tvätten som är klar men först ska jag sitta i soffan och göra nada :)


Godmorgon

Kl är 07.20 och jag vaknade av att Vincent var lite ledsen i sitt rum. Inte ofta han vaknar så här tidigt :) lite bortskämd är man. Oftast får jag väcka honom vid 8. Iaf om jag är ledig eller jobbar kväll. Om jag börjar kl 08.00 så måste jag väcka barnen 06.40 senast.
Idag har dom matsäck med sig. Som alltid på torsdagar. Jag tycker det är bra. Och barnen tycker det är mysigt. Tindra ska iväg på museum och ha matsäcken med dig dit.

Själv är man ledig idag och första dagen på nästan 2 veckor som jag ska spendera dagen för mig själv. Tänkte ta Tyson ut på en långpromenad iaf. Sen får vi se.
Blek är man ju som tusan. Igår köpte jag en spray med brun utan sol. Så man får se liiiite solbränd ut iaf.. Men snart kommer förhoppningsvis lite vårsol så man kan njuta lite..


Kvällsbadet

Just nu sitter kidsen i badet och busar. Perfekt sista sysselsättning innan pyjamas och sova :)


Biomys

Kl 10.36 tog vi tåget in till stan. Sune åker till Grekland skulle vi se på bio. Tindra och jag. Så mysigt att få lite egentid med henne. Bara hon och jag. Filmen var helt ok, men trodde den skulle vara roligare. Efter bion åt vi lunch på tacobar. Gott! Men vi hade ju svullat popcorn, godis och saft innan på bion. Så jag var inte direkt hungrig. Sen tog vi en sväng till hm. Lite småsaker som jag behövde köpa :)
Nu blir det en lugn kväll hemma


Mot friskhet

Redan på lördagen blev Tindra piggare. Bra med penicillin när det verkligen behövs. Har nu i veckan varit hemma med Tindra. Dels för att det tar på krafterna att ha lunginflammation och sen har vi det ganska lugnt på jobbet. Så då kan jag passa på att vara hemma nån dag extra med Tindra så hon återhämtar sig bra. Vi har varit på förskolan både igår och idag. Igår var vi där i samband med att jag lämnade Vincent. Idag kom vi dit kl 14 för att fira Tindra, eftersom hon fyllde år den 21:a men varit sjuk. Idag innan på dagen har vi hunnit med att shoppa kläder till både mig och Tindra, varit på bibblan, ätit på mc donalds... Och nu på kvällen har jag tränat. Jag fick leda step- passet eftersom ordinarie ledare var sjuk. Det gick bra men fick improvisera en hel del :)
Nu protein shake och ett par ägg!


Lunginflammation

Inte så roligt! Men vi åkte till sophiahemmet idag och röntgade Tindras lungor. Och det visade sig att det var lunginflammation. Typiskt! Men ändå bra att veta. Så nu penicillin i 5 dagar så hoppas vi att det försvinner sen. Elaka sjukdomar.
Jag har oxå åkt på deras förkylning. Barnens alltså. Eftersom Vincent fick en släng oxå, bara Jimmy som klarat sig hittills! Brukar vara tvärtom. Han som åker på och jag som klarar mig.
Helgen blir iaf lugn. Tack och lov. Nu ska vi alla bli friska. På söndag ev middag hos mina svärföräldrar. Svärmor fyller pensionär :)


Tindra 5 år

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Tindras födelsedag hurra, hurra, hurra.
Tiden går så sjukt fort. Förstår inte hur hon blivit så stor. Min lilla prinsessa.
Tyvärr är hon fortfarande sjuk så hon får fira sin födelsedag hemma. Dagis får fira henne när hon är frisk igen.

Vi har idag hunnit gå igenom hela hennes garderob. Lagt bort för små kläder och även kläder hon inte vill ha. Så stor är hon nu. Inte vad som helst som passar donnan....

Annars slappar vi mest i soffan idag. Skönt!


Kalas hela helgen

Har hållit på hela dagen idag. Först skjutsade jag Vincent till mamma för hon ville ta med honom till stan. Sen ut med Tyson. När jag kom hem var det bara att börja hacka lök, skära champinjoner, bacon, kött..... För att sen börja tillaga grytan. Kl 16 kommer alla och då ska det vara dukat och fixat. Har burit ner lite kassar till lokalen där vi ska vara. Puh!

Jimmy har städat hela lägenheten och sysselsatt tindra :) nu sover hon så hon orkar med hela kvällen.
Nu badar jag lite och får känna lugn i 10 minuter innan slutspurten. Alltid så att det blir stressigt sista timmen..


Hur går man vidare?

Förstår inte hur man ska gå vidare. Folk förlorar nära anhöriga, unga, gamla, med mera. Varje dag och hela tiden. Men nästan alla vet hur dom dog, att dom ska dö. Vi kommer få leva med ovissheten. Allt tack vare att Thailand skitland har slarvat. Och tack vare att UD inte tagit reda på fakta. Och vi ska bara acceptera att aldrig få svar. Kommer komma ett längre inlägg om det senare. Orkar inte nu... Saknar min bror hela tiden... Faaaan!!!


Älskling 33 år

Stort grattis säger vi idag till jimmy. Världens bästa kille, pappa och elektriker :) 33 år blir han och det ska firas lite. Eftersom Tindra fyller 5 år den 21 januari så slår vi ihop deras födelsedagar för släkten. Så på lördag blir det middag här med heeeela släkten.
Men idag har jag fixat barnvakt så Jimmy och jag ska ut på stan och äta. Och möta upp papsen :) ska bli så trevligt!


Mot gymmet!

Nu blir det fan ett hårt pass. Step är det som gäller och sen core. Love it! Åt värsta feta biten tårta idag och det ska jag ju låta bli egentligen. Men, idag var jag tvungen eftersom vi firade min arbetskompis som fyller 50 bast.

På dagen idag gick jag runt på isen så Tyson fick springa av sig ordentligt. Mötte upp min kompis och hennes vovve. Nu är Tyson trött :)


Gonatt

Har jobbhelg nu så det blir mest jobba, äta, sova. Och vara med barnen någon timme innan dom ska sova. Men tar igen det när jag är ledig sen i veckan.

Jimmy och jag hade en urmysig kväll igår. Tog ett varmt bad när barnen gått och lagt sig. Och så delade vi på en flaska rosa bubbel. Gott och så nyttigt för relationen. Mys!

Nu ska jag sova. Klockan ringer 06.00 imorgon.


Tränat x 2

När jag lämnat barnen idag så gick jag hem och åt en nyttig frukost. Ägg, hårdmacka, kaffe och smoothie. Gott! Sen segade jag i soffan nån timme.
Efter det gick jag ner i källaren och hämtade upp mina skridskor. Tog med mig Tyson, långlina, och skridskorna och åkte till sjön som nu är is :) där plogar dom en bana på dryga 3 km. Så vi åkte närmare 7-8 km idag. Så härligt och så himla jobbigt! Haha. Tyson flyger fram och verkligen njuter. Han har bra kondis måste jag säga för att vara 9 år. Springer på hela tiden. Vi åkte nog i 30 minuter kanske och sen fick han springa och busa lite fritt.
Efter det åkte vi hem. Jag bytte om och åkte vidare till gymmet. Diana och jag skulle köra ett pass där. Började med att gå 15 minuter som uppvärmning sen körde vi armar, mage, rygg och insida/utsida lår. Så jäkla skönt!
Brummade till Willys direkt efter och handlade. Och nu hemma. Ska gå och hämta barnen. Tjoho! Saknar dom massor!!!


Dagis imorgon

Barnen har varit lediga från dagis sen den 20 december. Nästan 3 veckor alltså. Hade tur i år eftersom Jimmy byter jobb och kunde bestämma lite själv när han kunde börja. Åren innan har jag varit mammaledig så då har vi inte behövt bry oss. Då har självklart Tindra varit ledig oxå.
Men imorgon är det alltså dags igen. Åter till vardagen. Ganska skönt tycker jag faktiskt. Jag kommer komma igång mer att träna oxå. Sista kilona ska bort. Alltid dom som är svårast. Imorgon ska jag köra mitt favvopass. Step! Det har jag gått på i 1,5 års tid och älskar det.
Sen ska jag skaffa en gymbricka på mitt jobb så jag kan träna på det gymmet oxå. Då hinner jag köra på rasten till exempel. Perfekt!

Har packat barnens grejer. Mycket som ska med till dagis imorgon. Vincents sovpåse, extra kläder m.m.
Wish me luck for tomorrow. Att jag hinner med. Jag börjar kl 8 och innan det ska jag hinna slänga av barnen och gärna få på dom bra kläder. Hinner inte med massa morgontjafs :) snälla barn är att rekommendera på morgonkvisten!


Nytt år

Nyår blev en lugn kväll. Jag jobbade till 21.15 sen hem till en mysig fortsatt kväll. Åt carpaccio och tog nåt glas vin. Somnade runt 01.00. Det gick bra med alla raketer och så för Tyson. Skönt att slippa det där med livrädda hundar. Många som har problem och jag tycker så synd om dom. Barnen sov oxå gott. Ingen vaknade.
Tindra är inne på sin fjärde dag med penicillin och hon är nu pigg. Hon har varit sjuk till och från sen julafton. Men nu hoppas jag det är över.

På tisdag är det dags för dagis igen. Skönt att komma in i lite rutiner igen. Och Jimmy börjar på sitt nya jobb. Spännande...

Vincent och jag åkte och träffade Diana och Neyo nån timme idag. Rasta barn lite. Tyson fick oxå följa med.


RSS 2.0